esküvőfotózás 2023

Kedves Jegyespár!

Először is nagyon gratulálok, és köszönöm, hogy megkerestetek! Ezen az oldalon minden lényeges információt megtaláltok a fotózással kapcsolatban. Olvassátok végig, és ha bármi kérdésetek van, keressetek bátran!

Mire számítsatok, ha mellettem döntötök?

Szeretem a szerelmet. És szeretem megörökíteni is azt. Azon leszek már az esküvő előtt, és annak napján is, hogy Ti a lehető legkényelmesebben érezzétek magatokat és ki tudjátok élvezni ennek a különleges napnak és időszaknak minden percét. Ennek érdekében rugalmas vagyok, és mindig figyelembe veszem, hogy mi az, amit Ti szeretnétek, mik az elképzeléseitek, legyen szó akár jegyesfotózásról, akár az esküvőről. Már az esküvő előtt beszélni fogunk, akár többször is, és bátran kereshettek bármilyen kérdéssel – nem csak a fotózással kapcsolatban. Az esküvő napján háttérben meghúzódva örökítek majd meg minden mozzanatot, külön figyelve az apró részletekre (a kedvenceim!), amik még évek múltán is visszahozzák majd ennek a különleges napnak az emlékeit.
esküvői fotózás esküvő készülődés karikagyűrű esküvői fotós
jegyesfotózás jegyes esküvő bács pest megye budapest

Teljes esküvő

A teljes esküvő fotózása azt jelenti, hogy már akár a készülődéstől ott leszek köztetek, nagyjából hajnali 1-2-ig, megörökítve a nap minden pillanatát: smink, haj, öltözködés, kreatív fotózás, szertartások, gratulációk, csoportképek, dekoráció és a lakodalom pillanatai – mindent megörökítek (na, jó, evés közben szeretek mindenkit békén hagyni, így az kimarad). Nem szoktam letenni a lantot (avagy kamerát) pontban egy órakor, de nagyjából akörül szokott eljönni az a pont, amikor már minden olyanról készült kép, amit érdemes megörökíteni, azután pedig már a násznép önfeledten szórakozik. A teljes esküvő fotózásához még fontos tudni, hogy ha a készülődés korai kezdése miatt a rendelkezési idő 12 órán túlnyúlik, plusz óradíj merül fel.
esküvőifotós fotózás fotós esküvő csongrád megye szeged

A kreatív

A kreatív fotózás a páros fotózás, amikor csak mi hárman elvonulunk napközben és elkészülnek a közös képek. Közben mindenben segítek és instruállak Titeket, így emiatt nem kell aggódnotok (tipp: a jegyesfotózás nagy előnye, hogy az esküvői kreatívon már mindenki sokkal oldottabb, „rutinosabb”, erről lentebb olvashattok). Erre minimum fél órát érdemes rászánnunk valamikor a nap folyamán, és bár sokszor nehéz kivitelezni, a legjobb erre az az 1-2 óra, ami megelőzi a naplementét, mert ilyenkor a legszebbek a fények. Van lehetőség külön napi kreatívra is, amikor nincs sietség, akár más (vagy több) helyszínen is fotózhatunk, viszont ez plusz idő és költség.
esküvőifotós fotózás fotós esküvő balaton
esküvőifotós fotózás fotós esküvő bács megye kecskemét
esküvőifotós fotózás fotós esküvő csongrád megye szeged
esküvőifotós fotózás fotós esküvő budapest pest megye

A képek

A képek mennyisége minden esküvőn eltérő, attól függően, hogy már a készülődéstől kezdve ott vagyok-e, hogy mennyi időnk van a kreatívra, hogy mennyi csoportkép készül, mekkora a buli. Mivel szeretek minden pillanatot elkapni, ezért az átadott képek száma általánosságban olyan 600-1000 között mozog, az előbbiektől függően. Egy biztos: minden jól sikerült képet kidolgozok és átadok. Éppen ezért, bár nagyon igyekszem a képek kidolgozásával, ez sok időbe telik, főleg, mivel nem szeretném elkapkodni. Három hetet szoktam kérni Tőletek, de már az esküvő utáni napokban küldök egy kis ízelítőt a képekből. Amint elkészültem, jelzem, ezután pedig megbeszélés kérdése, hogy mikor kerülnek átadásra a képek, amiket egy gravírozott pendrive-on kaptok meg.

Az ár

2023-ban az alábbi csomagajánlatokból tudtok választani teljes esküvő fotózás esetén.

Ebben az árban nincs benne

- A külön napi kreatív – ennek felára 30.000 forint
- Útiköltség – csak 40 kilométer fölött, az aktuális üzemanyagárakkal kalkulálva
- Jegyesfotózás – erről bővebben lentebb
- Szállás – bizonyos esetekben felmerülhet, a távolságtól függően
- Fotókönyv – az elkészült fotókból kérhettek fotókönyvet, ehhez a képeket Nektek kell kiválogatni, én megszerkesztem, elkészíttetem és eljuttatom hozzátok. Ezt akár később is kérhetitek.

Jegyesfotózás

A jegyesfotózás egy páros fotózást takar pár hónappal az esküvő előtt. Ez egy laza fotózás, ami segít abban, hogy megismerkedjünk, és hogy oldódjatok a kamera előtt, ráadásul az eddigi tapasztalatom az, hogy minden jegyesfotózás egy kis kaland, igazi minőségi időtöltés.
Előre megbeszéljük mikor és hol találkozunk, aztán az adott helyszínen is felfedezünk, keressük a jobbnál-jobb helyeket. Ilyenkor sokszor előre megbeszéljük, milyen hangulatot szeretnétek, és már alapból ez alapján keressük a helyszínt is (sőt, van olyan pár, akivel közös Pinterest táblát is készítettünk, itt ötletelünk a jegyesfotózással kapcsolatban).
A jegyesfotózás ára 30.000 forint, esetleg nagyon távoli helyszín esetén utazási költség is felmerülhet. Kb. egy-másfél óra fotózást képzeljetek el, aminek a kidolgozott képeit digitálisan küldöm el.
jegyesfotózás bács pest baranya

Az elopement csomag

Egyre népszerűbb az elopement esküvő, amit talán legegyszerűbben szökteséses esküvőnek nevezhetnénk magyarul. Csak ti és a szerelmetek, személyes fogadalmaitok – no meg egy fotós, hogy megörökítse, hogy aztán szeretteitekkel is megoszthassátok ezt a különleges, rohanás nélküli napot, ami tényleg csak Rólatok szól.
Reménytelen romantikusként, a szép helyek és bensőséges pillanatok szerelmeseként boldogan tartanék Veletek ezen a különleges napon, hogy ezeket az őszinte pillanatokat megörökítsem – akár külföldre is!
Az elopement fotózás 80.000 forinttól kezdődik, az ár helyszíntől és rendelkezésre állástól függ.

Egyéb, kisebb csomagok

- Ha csak egy ceremóniát terveztek, utána csoportképekkel: 35.000 forint
- Egy ceremónia, csoportképek és kreatív fotózás: 55.000 forint
- Polgári és templomi ceremónia, csoportképek és kreatív: 75.000 forint
- Csak kreatív fotózás: 40.000 forint
Ha szeretnétek egyedi ajánlatot, vagy bármilyen kérdésetek van, keressetek bátran, beszéljünk!

Kapcsolat

Kérdésed van, vagy kíváncsi vagy a részletekre? Beszéljünk!

Már alig várom, hogy megismerjelek!
+36/70-562 5087